It's a brand new start

Hej mina pälsklingar! Jag måste bara börja med att säga att det värmer i hjärtat varje gång jag loggar in på bloggportalen och insér att det finns människor där ute som dagligen går in på min blogg i förhoppningen om att jag skall börja blogga igen, och jag kan med hjärtat säga att det är tack vare er som jag har funnit motivationn till att hitta tillbaka hit. 

Nu är det redan Juni månad och det är precis ett år sedan den där traumatiska händelsen i turkiet skakade om min värld, fick mitt hjärta att stanna, och fick själen att hoppa ur min kropp i hopp om att hitta tillbaka igen. Jag trodde nog inte att det skulle påverka mig så mycket som det faktiskt har gjort, det tog mig nästan ett år att komma ur chocken och faktiskt kunna ta in vad som har hänt. 

Nu står jag här med cirka dubbla min kroppsvikt som ett brev på posten för all alkohol, isolring glass och ett ofattbart antal mediciner som ett kvitto på hur jag tog mig igenom det med livet i behåll. Men jag lever. Ibland får jag påminna mig själv om det flera gånger om dagen; Att jag trotts allt lever. Även om jag själv känner att det är en stor skillnad på att att existera och faktiskt leva. Det är dags att ta tillbaka mitt liv. Jag vill, Jag kan och jag ska. Det finns bara en väg kvar nu och det är framåt. 

Tack för att ni är med mig. Tack för att ni finns därr för mig och älskar mig trotts att det känns  som att jag inte kan ge er mer än mina andetag tillbaka. Tack för att ni inte gett upp hoppet om mig. Jag skall göra allt i min makt för att ge tillbaka. Det är trotts allt det livet går ut på, att ge det man kan och hjälpa varandra växa. All kärlek till er! Nu kör vi
                                                                                                                    
 
Allmänt | |
#1 - - Melinda:

Du är stark, Love u ❤

Svar: Tack hjärtat, Love u <3
xolizzie.blogg.se

Upp