meditationsmålningar

Inatt fick jag faktiskt sova mellan klockan 02 och 06. Jag kände mig alldeles varm i kroppen när jag vaknade, och hade ingen ångest alls. Tvärtom, så kändes det som att jag hade healat mig själv på ett sätt som jag aldrig upplevt det förr. Som om jag blivit född på nytt för att jag har "förstått meningen med mitt liv" på något vis. Jag brukar alltid försöka somna till meditationsmusik, och inatt så provade jag en ny. Den var helt underbar, och när jag vaknade kände jag för att starta den igen, och började måla de som kom upp inom mig. 

Det är något med månen som har faschinerat mig jättemycket de senaste. När jag var liten var jag helt säker på att jag skulle flyga upp till rymden någon dag, och att jag skulle övernatta på månen och träffa den där gubben jag brukade drömma om där, det fanns inte på kartan att inte de skulle hända. Det har alltid varit något med rymden, månen, solen, stjärnorna och egentligen hela universum som har tilltalat mig. 

Nu i oktober månad stå månen för inre harmoni, rättvisa och balans. Man skall lägga sina energier på att släppa taget och göra en inre rengöring. För er som är intresserade av själva månens tecken i innebörd så betraktas månen som känslornas härskarinna, och därmed en grund på vård andliga sinne. Dens starkaste egenskaper är intuition, ödmjukhet och inlevelseförmåga. Den symboliserar de mystiska och övernaturliga samt vårt förflutna och vårat minne.

 


Allmänt, creativity | |
#1 - - Emelie:

Underbara målningar. Måla är så meditativt. :) Kram

Svar: Tusen tack! :D kram
xolizzie.blogg.se

Upp