Hur du hålldes som bebis

Bildresultat
BildresultatVisste du att hur du hålldes som bebis kan påverka din självkänsla än idag? 
Om dina föräldrar tillexempel gick runt och skakade mycket på dig, så  kan de finnas med dig idag, som en slags osäkerhet hos dig dig själv, för att du inte "kände dig trygg" när de skakade dig som liten. 

Detta gäller även hur du blev behandlad som liten, om du tillexempel inte fick höra några komplimanger när du gick några steg, utan istället höra "hahaha kunde du inte gå lmer, stackare" när du ramlade. De vuxna tänkar att "du inte förstår va de säger" men deras känslor förstår du, och de är de som sätter sig i dig.  En sådan sak kan te.x än idag göra att du är rädd för att prova nya saker, ifall att någon ska skratta om du misslyckas. 

Jag tror också att något som påverkar mig, som ett exempel är att min mamma har träffat väldigt många olika män under min uppväxt och blivit ledsen, och att det har fått mig att inte våga släppa in män i mitt liv, eftersom att jag har lärt mig att alla bara lämnar oss ändå. Därför lämnar jag alltid alla först. 

Innan jag skaffar barn så skall jag se till att utbilda mig ordentligt inom ämnet, för att mitt barn skall växa upp så bra som möjligt, med ett så starkt självförtroende och självkänsla som möjligt. Här kommer en peppa peppa mamma, som inte kommer ge sig förens ungen älskar vareda liten del av sig själv!

Allmänt, mind | |
Upp