Expressen och blogg.se

 

För några veckor sedan skrev jaag ett inlägg, mitt uppe i en panikångestattack där jag bara behövde få ut det jag kände inom mig. Detta uppmärksammades utav både blogg.se och expressen, som gjorde en intervju med mig. Kändes som jag öppade upp min själ inför hela världen, och samtidigt som det var fruktansvärt läskigt, ångestladdat och hemskt så gav det mig så mycket mer. Frihet. Jag känner mig fri.

Jag vet nu att det där "läskiga" inte är någonting om man jämför med vad man får ut av att bara ta steget, och släppa ut det. Vi förlorar så mycket i livet på att inte våga. Jag tror att jag kommer att bli mer och mer öppen med varje dag som går, eftersom att jag insér vilken frihet det ger mig. Hemlighetsfulla mystersika lilla felicia har äntligen vågat släppa mäniskor in i mina tankar. Till och med främmande människor. Det är stort för mig. 

Ni hittar blogg.se:s artikel HÄR: http://blogg.se/article/2016/november/i-perioder-har-jag-tranat-fyra-timmar-om-dagen-och-levt-pa-i-princip-ingenting.html
Och Expressens HÄR:http://www.expressen.se/gt/jag-levde-i-fornekelse-och-sa-att-allt-var-bra/
Allmänt, fuck bodyshaming, media | |
Upp